Hoe werkt het?

Wil je ook een tekening van het hoofd van jouw paard dan kan dat. Stuur een duidelijke foto (goed gedetailleerd en niet te donker) van het hoofd van je paard per post of email.

Als je een foto stuurt, zorg er dan voor dat het hoofd van het paard er duidelijk opstaat. Niet een groot weiland met ergens in de verte een paard maar duidelijk ingezoomd op het hoofd zodat oog, oren, neusgaten en mond goed te zien zijn. Als er een hoofdstel of halster omzit moet dit ook duidelijk te zien zijn op de foto.
Ik ken zelf het paard natuurlijk niet dus moet alles wat jouw paard zo uniek maakt natuurlijk wel goed op de foto kunnen zien.
Dit geldt ook voor scans. Liefst een scan op 10 bij 10 cm in een hoge resolutie. Goed scherp, niet te donker en duidelijk gedetailleerd. Vergeet niet: hoe mooier de foto, hoe mooier het resultaat.
De foto’s hieronder laten duidelijk zien hoe het wel en hoe het liever niet moet. (De linkse foto is goed, middelste foto is te ver, de rechtse foto is te donker).

Ik maak er dan een potloodtekening van en stuur een scan van deze tekening per mail op voor goedkeuring en pas hem eventueel aan indien nodig. Is de tekening goedgekeurd, stort dan.het bedrag op het rekening nummer wat je toegestuurd krijgt via email. Een gedeelte van dit geld gaat naar het goede doel: Het Brooke Hospital for animals. Na ontvangst van het geld wordt de potloodtekening (en eventuele foto) teruggestuurd. Voor een aantal voorbeelden klik hier.